Back to top

A la segona, la pluja va respectar

Sobre l'escenari de la Llibertat, aquest dimecres van actuar la barcelonina Suu, les tarragonines Roba Estesa, i les Balkan Paradise Orchestra, que van fer ballar als centenars de persones que es van aplegar a la cèntrica plaça reusenca.

Aquest dimecres a la nit, la plaça de la Llibertat, va acollir la segona nit de concerts de festa major. Bé, de fet, va ser la primera, ja que com els explicàvem ahir, els concerts de dimarts van haver-se de suspendre per la pluja.

Sobre l'escenari de la Llibertat, ahir van actuar la barcelonina Suu, les tarragonines Roba Estesa i les Balkan Paradise Orchestra, que van fer ballar als centenars de persones que es van aplegar a la cèntrica plaça reusenca.

Enguany, el consistori reusenc ha recuperat la programació de concerts durant tots els dies de festa major, més enllà de les Barraques, unes Barraques que comencen avui mateix i que traslladen l'activitat musical al Parc de la Festa. La plaça de la Llibertat tornarà a acollir els concerts de la revetlla i de la nit de Sant Pere.

Paraules clau:

Notícies relacionades