Back to top

La Setmana de l'Art de Catalunya finalitza amb més d'un centenar de propostes

La galeria d'art Anqui'ns de Reus ha estat una de les galeries que han participat en aquesta iniciativa cultural.

Posicionar l'art com un element central de l'ecosistema cultural. Amb aquest objectiu va arrencar el passat 25 de novembre la Setmana de l'Art a Catalunya.

L'exposició 'Liqüefacció' de Jordi Sàbat a la galeria d'art Anqui'ns

Una primera edició que ha comptat amb la participació de més de 70 museus, fundacions, centres i galeries d'art. Entre ells, la galeria d'Art Anqui'ns de Reus que proposa gaudir de l'exposició de l'artista Jordi Sàbat. 

Malgrat que la Setmana de l'Art finalitza aquest divendres 3 de desembre, l'exposició de Sàbat es podrà visitar fins al pròxim 11 de desembre.

Una desena de propostes al Baix Camp

En qualsevol cas, al conjunt de la demarcació de Tarragona són diverses les activitats que s'hi estan organitzant en el marc d'aquesta Setmana de l'Art. I el Baix Camp és la comarca que més propostes culturals planteja: 5 a Reus i 3 a Cambrils. Dos municipis que aplaudeixen la iniciativa.

El Museu i la Galeria d'Art Antoni Pinyol de Reus, i les sales Àgora i Àmbits i la Torre del Port de Cambrils són altres dels establiments que participen en aquesta primera edició de la Setmana de l'Art a Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades