Back to top

La Setmana de l'Art a Catalunya programa una desena de propostes al Baix Camp

Les Galeries d'Art de Catalunya han organitzat aquesta proposta arreu del país del 25 de novembre al 9 de desembre per tal d'apropar arts visuals al conjunt de la població.

La Galeria Anquin's ha acollit la presentació de la Setmana de l'Art a Catalunya, una iniciativa que agrupa galeries d'art, museus, fundacions i centres d'art d'arreu del país en una mateixa programació. Un total de 70 exposicions i experiències diverses com visites guiades i rutes per les galeries d'art així com conferències i tallers són algunes de les 115 activitats que formen part d'aquest projecte.

La setmana de l'Art a Catalunya es durà a terme del 25 de novembres al 3 de desembre amb l'objectiu de fer visible les propostes artístiques i facilitar a la gent la seva participació. D'aquesta manera també es fomenta la interrelació entre els agents públics i privats en una programació intensa, variada i plural.

La Setmana de l'Art fa parada al Baix Camp

Al Baix Camp hi ha programades diverses exposicions a Cambrils com per exemple a la Sala Àgora amb la mostra del 30è Premi de Fotografia Vila de Cambrils, a la Torre del Port amb l'exposició Antoni Campañà a Cambrils. La mirada del fotògraf (1920-1960) i a la Sala Àmbits es podrà visitar Naturalment, de Lluís Puig.

Per altra banda, a la capital del Baix Camp hi ha programades dues exposicions al Museu de Reus com Mirant l'altre i Reus i els seus artistes (1850- 1939) ubicada a l'Espai Llibertat.

Les Galeries Anquin's i Antoni Pinyol oferiran visites guiades el dissabte 27 de novembre

 

Paraules clau:

Notícies relacionades