Back to top

La setmana de l'oli 2019

L'oli té múltiples usos i amb el temps, la DOP Siurana s'ha anat fent un lloc tant a la cuina com a la taula. Aquest és un dels objectius de la denominació d'origen protegida, que busca aconseguir que el producte sigui valorat pels seus consumidors.
oli

La Setmana de l'Oli, De l'11 al 15 de novembre a Canal Reus dediquem una cobertura especial a l'oli del nostre territori

Reus tornarà a ser capital de l'oli nou

Aquest divendres i dissabte la plaça de la Llibertat acollirà la 23ena edició de la Festa de l'Oli Nou Denominació d'Origen Protegida Siurana.

+info


Com és un tast d'oli?

Les consideracions organolèptiques d'un bon oli d'oliva verge extra van més enllà d'un producte que, generalment, es destina a ambientar amanides o a fer de greix per poder fregir.

+info


La DOP Siurana, 40 anys cuidant el territori

Viatgem a la cooperativa de Cabacés, al Priorat, per escoltar la veu d'una de les persones que va impulsar, el 1979, la DOP Siurana. Ell és Francesc Prats, expresident de la denominació d'origen de l'oli del territori.

+info

'L'oli redueix el risc de patir malalties cardiovasculars'

L'estudi Predimed ha estudiat els efectes de l'oli d'oliva en l'organisme humà.

+info 

Del camp al molí: com s'elabora l'oli?

Quins són els passos a seguir per extreure el millor suc de l'oliva? Com s'escull quin fruit sí que és digne de representar la DOP Siurana i quin no? Ho descobrim de la mà del molí Baix Camp.

+INFO

Setmana de l'oli 2019

oli

Paraules clau:

oli

Notícies relacionades