Back to top

La Simfònica de Reus tornarà al concurs mundial de bandes de Kerkrade

Per poder cobrir els costos del viatge fins a Kerkrade (Països Baixos) han obert una campanya de micromecenatge.

En els més de cinquanta anys de trajectòria del concurs només dues bandes catalanes s'hi han presentat, i la simfònica de Reus n'és una. En aquest cas, la formació participarà en la 2a divisió, amb al voltant de 70 músics que interpretaran una peça d'escalfament, una peça obligada i una de lliure elecció. Tot en 35 minuts.

Durant aquests darrers mesos, han intensificat els assajos i han rebut la visita de directors externs a la banda, per tal de preparar el repertori amb el qual concursaran. Una preparació que està evolucionant favorablement. A més, la formació musical reusenca ja va participar en el certamen l'any 2017, on va obtenir la tercera posició amb una puntuació de 94,80 punts sobre 100.

Una campanya de micromecenatge per anar a Kerkrade

D'altra banda, mobilitzar 70 músics suposa un cost molt elevat, per aquesta raó han obert una campanya de micromecenatge, a través de la qual els particulars poden col·laborar a fer que el viatge els surti més econòmic. El repte és de 2.000€ i si no aconsegueixen arribar-hi, els diners seran retornats als mecenes.

Paraules clau:

Notícies relacionades