Back to top

La situació política marca el pessimisme empresarial del territori

Així ho ha ratificat la Cambra de Comerç de Reus en la presentació del Radar Cambra corresponent al 4t trimestre del 2019.
Radar Cambra 2019

La visió que tenen els empresaris de la Cambra de Comerç de Reus sobre el present i el futur econòmic del territori continua ben pessimista. Així ho ha tornat a constatar el Radar Cambra, corresponen al 4t Trimestre de l'any.

Una situació que des de l'ens cameral atribueixen a la manca de pressupostos per part de la Generalitat de Catalunya i la manca de govern pel que fa a l'estat espanyol.

La situació econòmica continua creixent

Des de l'Ajuntament de Reus, però, asseguren que malgrat que els resultats del Radar Cambra demostren un futur poc esperançador, la realitat és una altra. En aquesta línia, el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, afirma que les dades demostren un creixement de l'economia i que, per tant, els empresaris s'han de mostrar moderadament optimistes.

Més implicació per part de l'Ajuntament al Radar

Justament, per intentar capgirar aquesta visió tan crítica de l'empresariat, l'Ajuntament de Reus ha anunciat que, a partir d'ara, prendrà un paper més actiu en l'execució del Radar Cambra. Sense anar més lluny, aquest dijous 12 de desembre, ja hi ha convocada una primera reunió entre la regidoria d'Empresa i Ocupació, la Cambra de Comerç de Reus i els tècnics del Radar Cambra.

canalreus a telegram

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades