Back to top

La sostenibilitat, protagonista de la 3a edició del Motivation Day

En el dia més trist de l'any, i per tercer any consecutiu, firaReus acull la Motivation Day. Una jornada en què es posa de manifest la importància dels valors dins d'una empresa.
Motivation Day 2020

La nova marca de firaReus, firaReus events, ja ha acollit el seu primer acte: la Motivation Day. Una jornada que el Centre de Fires i Convencions reusenc organitza des de fa tres anys amb l'objectiu de potenciar la motivació, el benestar laboral i la cultura d'empresa feliç.

Enguany, la temàtica de les conferències ha girat entorn la sostenibilitat com a element clau per al futur de les empreses. Sota el títol 'Transformació sostenible: el repte empresarial del segle XXI' el conjunt de ponents han parlat sobre la sostenibilitat, però des de 3 àmbits diferents: l'ambiental, l'econòmic i el social.

La sostenibilitat, el gran repte del S. XXI

Entre les empreses participants hi trobem The Skeye. Una companyia dedicada a la consultoria estratègica que reivindica la figura del directiu com a eix clau per al futur sostenible d'una empresa. 

Motivation Day 2020

Més d'un centenar d'empreses

La tercera edició de la Motivation Day ha comptat amb la participació d'un total de 120 empreses de sectors ben diversos. 

Paraules clau: