Back to top

La subcultura com a premissa del Mussart d'enguany

El certamen se celebrarà l'1 d'agost amb un aforament limitat de 250 persones
Frnacesc Cerro-Ferran, director del Mussart, conjuntament amb la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilaplana a la presentació del Mussart 2020

La Mussara tornarà a ser l'escenari del Festival Mussart el proper 1 d'agost. Txe Arana, Enric Majó, Joan Carreres juntament amb la Poetry Company del Mussart seran alguns dels protagonistes que trepitjaran aquest indret idíl·lic.

L'edició d'enguany pren la subcultura com a eix principal de la seva temàtica on a través d'un viatge poètic-sonor es recorreran els darrers 70 anys de moviments culturals alternatius que sovint relacionem amb les tribus urbanes o corrents de pensament artístic.

En aquest sentit, Francesc Cerro-Ferran, director artístic del festival, ha explicat que es farà un viatge pel temps  "des d'aquells moviments que van arribar portats per un vaixell de jamaicants al Londres dels anys 50 fins a principis del segle XXI amb el grup Oasis".

Una edició del Mussart atípica

Juntament amb l'Ajuntament de Vilaplana, el certamen s'ha hagut d'adaptar a les mesures de prevenció adients per al moment que estem vivint. És per això que el Mussart d'enguany no serà itinerant pels diferents espais de la Mussara i es limitarà el seu aforament a 250 persones i que es controlarà a través de la venda d'entrades que es poden adquirir a la web del festival a un preu de 6 o 4 euros.

cartell del festival Mussart 2020

El certamen també comptarà amb el concert recital a càrrec dels músics Joan Masdéu i Oest de Franc.

Paraules clau:

Notícies relacionades