Back to top

La Supercopa d'Espanya, primer repte del 2021

El Reus Deportiu Miró està preparat per afrontar de la millor manera possible la Supercopa d'Espanya d'aquest cap de setmana. Els de Jordi Garcia defensen el títol, i buscaran accedir a la final contra el Deportivo Liceo, líder invicte aquesta temporada a l'OK Lliga.

La Supercopa d'Espanya és l'últim títol en joc que es va disputar en el món de l'hoquei estatal i se la va emportar el Reus Deportiu Miró. Els de Jordi Garcia viatjaran a Lloret de Mar amb l'objectiu de repetir la gesta del setembre del 2019, on van aconseguir el títol en la final contra el Barça. De moment, l'escenari de la semifinal es repeteix: el Reus jugarà contra el Liceo, únic equip invicte a l'OK Lliga.

El Reus arriba a la semifinal amb el bagatge dels darrers dos triomfs de l'any, mentre que el Liceo va veure frenada la seva ratxa de victòries amb l'empat contra el Caldes.

supercopa

Els jugadors del Reus van superar els tests d'antígens en tornar dels dies de descans per les vacances de Nadal, i per tant, Jordi Garcia podrà comptar amb tota la plantilla de cara al primer repte del 2021. Sergi Mayor i David Santos seran els encarregats d'arbitrar el duel entre reusencs i corunyesos.

Paraules clau:

Notícies relacionades