Back to top

La Supercopa, el primer títol que el Reus vol alçar

Sant Sadurní d'Anoia és seu aquest cap de setmana de la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins. El Reus lluitarà per alçar-la i aconseguir així el primer títol important d'aquesta temporada. Per fer-ho haurà de superar un os dur de rosegar: el Liceo.
La Supercopa, el primer títol que el Reus vol alçar

La Supercopa d'Espanya és l'únic objectiu d'aquest inici d'any esportiu pel Reus Deportiu. La Lliga Catalana va ser un mer entrenament pels roig-i-negres que no va poder acabar però amb final feliç. Tot i que el Lleida va eliminar als reusencs a la semifinal en la tanda de penals, l'equip va demostrar que els conceptes treballats durant la temporada havien quedat assolits.

"Va ser una eliminació bastant injusta però estem molt contents amb la pretemporada que hem fet. Ara ja tenim al cap el partit de demà, i amb moltes ganes i il•lusió de portar la Supercopa a casa", comenta el jugador del Reus Deportiu, César Carballeira.

Barça Liceo, Noia i Reus seran els equips que s'enfrontaran en aquesta Supercopa d'Espanya. Dissabte 15 tindran lloc les semifinals i diumenge 16, el partit decisiu. El Reus es veurà les cares en aquesta primera eliminatòria a l'equip gallec a partir de les set de la tarda. Un conjunt que César Carballeira, coneix molt bé.

César Carballeira: "El Liceo és un equip molt competitiu. Vindrà a guanyar, però per ganes no serà. Ni per il•lusió tampoc". 

La Supercopa d'Espanya és decisiva per demostrar que el Reus pot lluitar enguany per coses boniques. Amb un balanç de sis victòries i tan sols una derrota aquesta pretemporada, els de Jordi Garcia no tenen motius per lamentar-se. La final els espera davant el vencedor del partit de la segona eliminatòria que enfrontarà el Barça i el Noia a les nou del vespre.

Paraules clau: