Back to top

La suspensió del Mobile provoca pèrdues milionàries

El passat dijous 13 de febrer s'anunciava la suspensió d'un dels aparadors més importants pel que fa a les tecnologies mòbils, el Mobile World Congress (MWC). Una decisió que ha provocat una pèrdua econòmica de prop de 500 milions d'euros.
Mobile World Congress

Aquest dimecres, 19 de febrer, ha tingut lloc a Reus la Mobile Week, tot i la suspensió del seu acte central: el Mobile World Congress (MWC).

Un dels aparadors internacionals més importants pel que fa a les tecnologies mòbils que es cancel·lava per primera vegada en 33 anys, després que algunes de les marques més importants del sector haguessin anunciat que no hi participarien arran de la por generada pel Coronavirus.

Una decisió que es calcula que ha provocat al territori una pèrdua de 500 milions d'euros, sent el sector de la restauració el que s'ha vist més perjudicat, i la pèrdua també de 14.000 llocs de feina.

'Tecnologia per a la ciutadania'

No obstant això, a Reus la Mobile Week no s'ha vist afectada. Per segon any consecutiu, la capital del Baix Camp ha organitzat una sèrie d'activitats repartides en diferents espais de la ciutat, amb l'objectiu d'apropar la tecnologia mòbil a la ciutadania.

El 5G ajudarà, sobretot, els sectors de la salut i el transport

Els professionals del sector han estat els encarregats d'encetar una jornada marcada per la tecnologia 5G. En aquest sentit, sectors com el de la salut o el transport seran els que se'n veuran més beneficiats.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades