Back to top

La Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus commemora els seus 20 anys

La infraestructura aeroportuària ha assolit enguany xifres prepandèmiques i aquest pròxim 2024 oferirà un 16% més de places.

Aquest dimarts s'han commemorat els 20 anys de la creació de la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus i del Pacte de la Boella, un acord que va permetre crear aquest organisme que aglutina ens públics i privats de la demarcació amb l'objectiu d'impulsar aquesta infraestructura aeroportuària.

Un acte, que, més enllà de fer valdre aquesta eina i reivindicar la seva fortalesa i el seu constant creixement, també ha servit per fer un balanç de l'any 2023 i fixar objectius pel 2024.

L'aeroport de Reus oferirà un 16% més de places el 2024

Així doncs, Vueling operarà a París de març a octubre dos dies a la setmana, i Easyjet tindrà vols a Londres i Manchester a partir de l'abril. A més, Jet2 incrementarà en un 13% els seus vols, Ryanair en un 10% i Air Nostrum continuarà operant com fins ara. Paral·lelament, es posen en marxa noves operatives xàrter des de Belfast i des de la República Txeca, a Praga i Pardubice. Amb tot, es busca continuar desestacionalitzar la Costa Daurada i ser un pol turístic també a la primavera i la tardor.

L'acte també ha servit per homenatjar a persones que van formar part de la creació d'aquest pacte, com ara l'exalcalde de Reus Lluís Miquel Pérez o l'exalcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal.

Paraules clau:

Notícies relacionades