Back to top

La Teatr'Era estrena una Passió íntima amb muntatge innovador

La representació a Castellvell ha estat el punt d'arrencada de la Passió de La Teatr'Era. Una Passió de petit format, íntima i propera, però amb un muntatge innovador.

La Passió de la Teatr'Era, ideada per Jordi Mateu, és una Passió de Passions, una adaptació que veu dels textos de les tres grans passions del país, la d'Ulldecona, la d'Olesa i la d'Esparraguera. La posada en escena és sòbria, amb els elements essencials, però amb un muntatge àgil i innovador que dóna un ritme cinematogràfic a l'espectacle.

La Teatr'Era és membre de la Federació Catalana de Passions

El projecte va néixer l'any passat, quan la companyia La Teatr'Era va entrar a formar part de la Federació Catalana de Passions, però el muntatge va quedar aturat per la pandèmia. Posteriorment, i quan les mesures anticovid ho han permès, han recuperat els assajos, però no ha estat fàcil: ho han hagut de fer per grups, de tres en tres, i amb mascareta, sense poder assajar .

Les grans passions s'hauran d'adaptar a la pandèmia

Enguany les grans passions, de centenars de persones a l'escenari, s'hauran de reinventar, perquè la situació sanitària no ho permet. La Teatr'Era té programades una vuitena de representacions, i portarà la Passió a poblacions com Reus, en dos escenaris diferents, Vila-seca, Maspujols i Capafonts, entre d'altres. 


do montsant

 

Paraules clau:

Notícies relacionades