Back to top

La tempesta causa problemes a la costa de Salou i Cambrils

Protecció Civil activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses a la demarcació de Tarragona. Uns 6.000 abonats a Cambrils es troben sense llum.
La tempesta causa problemes a la costa de Salou i Cambrils

L'acumulació d'aigua a la calçada causa incidències a la xarxa viària i ferroviària de la costa de Salou i Cambrils. Emergències ha fet 11 desplaçaments a la demarcació de Tarragona per avisos d'inundacions. S'han vist afectats els principals accessos a les platges i els carrers i avingudes més propers, sobretot els Passejos Marítims de les dues localitats. El volum d'aigua ha provocat episodis de col·lapse entre vehicles i han provocat alguna petita topada.

A Cambrils, uns 6.000 abonats no tenen llum a hores d'ara, afectant a les zones de Vilafortuny, Molí de la Torre i l'Avinguda Diputació. Està previst que es recuperi el servei a les 20h.

Pel que fa als trens, només s'ha vist afectat un comboi de llarga distància Talgo procedent de Múrcia, que arrossega un retard de fins a 50 minuts. Aquest afecta a les estacions de Salou i Cambrils. Segons RENFE, no hi ha cap incidència al conjunt de Rodalies.

El Servei Meteorològic de Catalunya alerta que l'episodi més fort a les comarques de Tarragona serà entre les 18 i 20h d'avui i que es pot allargar fins demà al matí. Els xàfecs podran acumular fins a 100 l/m2, i estaran localment acompanyats de calamarsa i fortes ràfegues de vent. Demana molta precaució en els desplaçaments.

Des de Protecció Civil es recomana evitar les zones properes als rius i rieres. De la mateixa manera, està prohibit aparcar els cotxes en zones inundables. En la línia de la conducció, des del Servei Català de Trànsit aconsellen que es redueixi la velocitat, s'augmenti la distància de seguretat i una comprovació periòdica dels frens.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades