Back to top

La temporada d'estiu arriba als seus últims dies

Cambrils, una de les zones costanera del Baix Camp, finalitza la temporada alta estival. Els responsables i comerciants de la zona fan una valoració positiva de l'activitat del sector durant aquests mesos d'estiu.

L'estiu del 2022 ha deixat enrere les restriccions que van estar a l'ordre del dia en els últims estius a causa de la pandèmia. Comerços costaners i restaurants amb anys d'activitat al municipi, afirmen que el turisme anglès, francès i holandès ha tornat a les nostres platges i han trobat a faltar el client rus degut al conflicte bèl·lic dels últims mesos.

El servei de guinguetes a Cambrils enguany va arrencar el mes de juny, per tant, les últimes setmanes de primavera no van poder oferir el servei i començar la temporada amb normalitat.

Un altre dels serveis turístics que s'ofereix a les platges de la vila marinera, és el servei d'hamaques. Un negoci que va arrencar a mitjans del mes de juliol i que cada dia ha comptat amb un bon nivell d'ocupació del seu servei de lloguer.

Malgrat que la temporada alta d'estiu estigui arribant els seus últims dies, el sector turístic té una visió optimista de cara a les pròximes setmanes si el bon temps els acompanya, ja que encara s'ha de celebrar la festa major de Cambrils i la Diada de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades