Back to top

La tensió marca el darrer debat del 26M

Els set candidats amb representació a l'Ajuntament s'han enfrontat aquest matí al Foyer de firaReus, en un debat organitzat per Canal Reus, Ràdio Reus i el Diari de Tarragona que es podrà veure a partir de les 20.00 h.
El debat d'aquest dimecres al matí, a firaReus

Passaven pocs minuts de les 10 del matí quan els set candidats dels partits amb representació al consistori, esglaonadament, han anat arribant a l'escenari del darrer debat de la campanya electoral. De fet, el d'avui ha estat un dels punts àlgids abans de les eleccions municipals del pròxim diumenge. A només quatre dies dels comicis, els candidats ja han desgloçat bona part dels seus programes electorals, i només queda confrontar idees i projectes abans d'encarar la recta final. 

El debat, organitzat per Canal Reus, Ràdio Reus i el Diari de Tarragona, ha comptat amb la participació dels set caps de llista de JxR, la CUP, Cs, el PSC, ERC, el PP i ARA Reus. Tots ells han posat sobre la taula els seus arguments en els quatre blocs proposats pels moderadors: projecte de ciutat, atenció a les persones, promoció econòmica i governança territorial

La tensió entre totes les formacions s'ha fet palesa a mesura que anava avançant el debat. Temes com el comerç, els impostos i la gestió de l'Hospital Sant Joan han centrat algunes de les confronacions més dures.