Back to top

La tímida flexibilització de les mesures anticovid a la restauració no satisfà

A partir d'avui entren en vigor unes noves mesures anticovid que flexibilitzen, tímidament, les restriccions.

Des d'aquest dilluns, el Procicat dona una mica d'aire a la restauració, que podrà obrir de manera ininterrompuda entre dos quarts de vuit del matí i les cinc de la tarda. Així es podran servir esmorzars sense limitació horària i s'allarga mitja hora el temps per dinar. Una mica d'aire, però tant pels restauradors com pels clients encara insuficient, ja que bars i restaurants seguiran tancats durant la resta de la tarda i a l'hora dels sopars.

Flexibilització insuficient? 

Amb aquest nou paquet de mesures, el govern de la Generalitat ha suavitzat lleugerament les restriccions, tot i que per alguns ciutadans, l'obertura és massa tímida.
Entre aquest nou aixecament de restriccions, també es poden reprendre, en l'àmbit esportiu, les competicions federatives regulars a partir dels 16 anys i sense públic, així com les activitats extraescolars i de lleure educatiu en totes les franges d'edat. Mentre que en sectors com la restauració o en l'àmbit dels confimaments no hi ha canvis. Aquestes mesures s'allargaran fins el 14 de març.

Paraules clau:

Notícies relacionades