Back to top

La transformació de la ciutat, a Canal Reus

Centenars de persones han assistit aquest dilluns a l'acte de presentació de la sèrie documental coproduïda per la Fundació Privada Reddis i Canal Reus i que s'estrenarà el 19 de maig

Aquest dilluns el Teatre Bartrina ha estat l'escenari de la projecció del capítol 0 de la primera sèrie documental de Canal Reus. Una coproducció amb la Fundació Privada Reddis que repassa els darrers cinquanta anys d'història de la ciutat. Sota el títol 'Reus 1970 - 2020, la transformació d'una ciutat', la sèrie s'estructura en vuit capítols de cinquanta minuts. 

El d'aquest dilluns ha estat un capítol resum de tota la sèrie, dirigida pel comunicador Guillem Latorre i coordinada per l'historiador Joan Navais. Un exercici de memòria col·lectiva que compta amb una seixantena de testimonis que repassen els moments clau de l'evolució de la ciutat. 

Una sèrie que no deixarà indiferent a ningú

La sèrie compta, a més dels testimonis, amb material audiovisual inèdit, recollit des de diferents arxius i fons documentals. La ingent tasca de coordinació d'aquest material i també el treball de guionatge del discurs dels entrevistats ha estat el repte més important de la sèrie. 

'Reus 1970 - 2020, la transformació d'una ciutat' es podrà veure a Canal Reus a partir del 19 de maig, cada dijous a les 22.00 h i en reemissió els divendres, els dissabtes i els diumenges. A més, aquest dijous, 28 d'abril a les 21 h, Canal Reus oferirà un programa especial amb el visionat del capítol 0 i amb les impressions d'alguns dels protagonistes entrevistats al vestíbul del Teatre Bartrina. 

Resum dels millors moments 

Paraules clau:

Notícies relacionades