Back to top

La travessa solidària per l'ELA Calafat-Cambrils comptarà amb 26 equips

L'associació Swim For Ela ha aconseguit el seu primer objectiu: superar els 24 equips participants en la travessa de l'any passat.

D'aquí a pocs dies, el dissabte, 170 nedadors repartits en 26 equips faran els 23 quilòmetres que separen Calafat i Cambrils, en la segona edició de la Travessa Swim For Ela. Només és la segona edició, però ja s'està consolidant com un referent del calendari. Des del passat gener, moment en el qual es van obrir les inscripcions, s'han apuntat 26 equips, xifra que supera els 24 que van participar l'any passat. Enguany, el repte també serà superar els 32.400 euros recaptats en l'anterior edició per investigar contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Els nedadors sortiran del port de Calafat a les 8:00 h i està previst que els primers arribin al Nàutic de Cambrils cap al migdia. Precisament, des de les 10:00 h al mateix Nàutic començaran un seguit d'activitats per amenitzar el dia, des d'una xocolatada, fins a zumba, gòspel i un vermut electrònic. Tots els diners que es recaptin es donaran a la Fundació Miquel Valls.

Paraules clau:

Notícies relacionades