Back to top

La Unió de Botiguers escull Meritxell Barberà com a nova presidenta

Era la única candidatura que s'havia presentat a les eleccions, pel que no han fet falta votacions. El fins ara president, Àlfred Pitarch, continuarà lligat a la junta.
UBR

Meritxell Barberà és la nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, una de les entitats comercials amb més trajectòria de la ciutat.

En una sala del Centre Cívic Llevant, acompanyada de representants del teixit comercial i expresidents de l'associació, l'assemblea va decidir per unanimitat el relleu al capdavant de la UBR. Un relleu absolutament plàcid, tenint en compte que no hi havia cap altra candidatura. 

De fet, Àlfred Pitarch, el fins ara president, aplaudia aquesta iniciativa: "és molt maco que una entitat com aquesta no tingui disputes internes i es pugui anar a l'una", deia. Pitarch continuarà a la junta però en un segon pla. 

Dinamització i modernització

Barberà ho té clar, cal modernitzar la Unió de Botiguers "i per fer-ho necessitem la complicitat de l'administració". L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, a primera fila, va assegurar que "sempre que puguem hi serem". Però la nova presidenta també fa èmfasi en la necessitat de posar en valor els APPEU, les àrees de promoció comercial que impulsa la Generalitat, potenciar els punts forts de l'urbanisme i digitalitzar els petits comerços. 

A més, Barberà aposta per una unitat comercial ferma i constant i apel·la a la resta d'entitats del ram a la ciutat que uneixin esforços per lluitar contra les amenaces que planteja l'escenari econòmic i social actual i futur. 

Paraules clau:

Notícies relacionades