Back to top

La Unió de Botiguers de Reus formarà gratuïtament els comerciants

Els Fons Next Generation han concedit un ajut de 713.910 €, que s'han de destinar a l'elaboració i creació de programes d'accions de formació no formal de qualificació

La Unió de Botiguers de Reus ha rebut un ajut amb Fons Next Generation EU Conforcat A Mida destinat a la formació dels treballadors de les empreses

El projecte de la UBR va acompanyat del teixit comercial de la ciutat, que es veurà beneficiat en coneixements i també econòmicament, la qual cosa significarà una contribució al creixement econòmic de la ciutat. 

El programa de subvencions permet donar resposta directa a les necessitats formatives. Dirigida a empreses i entitats de qualsevol mida i de tots els sectors, finança accions formatives d'entre 30 i 60 hores per persones treballadores i persones en situació d'atur per incorporar-les a l'empresa. 

Des de la Unió de Botiguers es diu que és una oportunitat que s'ha volgut aprofitar per cobrir les necessitades dels comerços de la ciutat. L'ajut que s'ha concedit és de 713.910 euros que s'han de destinar a l'elaboració i creació de programes d'accions de formació no formal de qualificació. 

Paraules clau:

Notícies relacionades