Back to top

La Unió de Botiguers de Reus no participarà a ‘les botigues al carrer’

L’associació dels comerços de la ciutat, la Unió de Botiguers de Reus, insta a realitzar a l’interior dels establiments la campanya ‘Les Botigues al Carrer’ a causa de l’estat de la pandèmia a la ciutat

Seguint amb les indicacions de la Conselleria de Salut, la Unió de Botiguers Reus (UBR) ha anunciat, mitjançant un comunicat, que no participarà en aquesta edició de ‘Les Botigues al Carrer’.

La campanya, que està programada entre el 26 i 28 d’agost, és una acció bianual que marca el final de les rebaixes esposant a l’exterior dels establiments les últimes peces en descompte.

A l'interior dels establiments

La UBR ha instat als seus associats a mantenir la selecció de productes en oferta a l’interior dels establiments, per mantenir les dates especials de finals de temporada però en un espai més controlat i segur sanitàriament. Els comerços que se sumin a aquesta iniciativa alternativa seran anunciats a la web de la Unió de Botiguers de Reus www.ubr.cat i a les seves xarxes socials.

Tal com porta fent des de la seva fundació, però sobretot durant la pandèmia, la UBR fa una crida a favor del comerç de proximitat i insta a tothom a apostar-hi. També recorda que és responsabilitat del comerç, l’hoteleria, els serveis i també de la ciutadania respectar les recomanacions i actuar de forma responsable per acabar amb el rebrot que pateix la ciutat i amb la pandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades