Back to top

La URV, al top 200 del rànquing d'impacte del Times Higher Education 2020

Ha destacat en Energia assequible i no contaminant, Igualtat de gènere, Educació de qualitat i Acció pel Clima.
URV

En aquesta segona edició del rànquing, la URV s’ha situat a les posicions 101-200 de les 766 universitats que hi han entrat a formar part. La primera posició del rànquing l’ocupa la Universitat d’Auckland, de Nova Zelanda. La URV és la tercera universitat catalana, la mateixa posició que ocupen la Universitat de Girona i la UAB i la cinquena espanyola, lloc que comparteix amb tretze universitats de l’Estat més.

Punts forts

Segons el rànquing, la Universitat està millor posicionada amb l’Energia assequible i no contaminant i en Igualtat de Gènere, on la URV es classifica en les 50 primeres posicions. Els segueixen Educació de Qualitat, Acció pel clima, Reducció de les desigualtats i Fam zero, tots en el top 100 . Dels objectius restants, vuit s’han situat al top 200, dos al top 300 i un al top 400 de la classificació individual per ODS.

Times Higher Education 2020

En el rànquing del Times Times Higher Education s’avaluen universitats en funció del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Per a cada ODS s’han identificat un conjunt d’indicadors que procedeixen de diferents fonts incloent la presentació de dades per part de les institucions i dades de publicacions. Per fer la mitjana global es té en compte l’objectiu 17  i els tres objectius en què la institució està més ben posicionada.

Paraules clau:

URV

Notícies relacionades