Back to top

La vaga de metges endarrereix la solució per a l'Hospital Sant Joan

Segons ha pogut saber Canal Reus, la vaga de metges que s'ha dut a terme al llarg d'aquesta setmana ha provocat un nou retard per aconseguir una solució per a la situació financera que viu l'Hospital Sant Joan.
La vaga de metges endarrereix la solució per a l'Hospital Sant Joan

La vaga de Metges realitzada al llarg d'aquesta setmana ha estat un escull més per tancar la crisi de l'Hospital Sant Joan. Segons ha pogut saber Canal Reus, l'equip del CAT Salut, encapçalat per Adrià Comellà, director de l'ens, hauria postposat afrontar la problemàtica de l'hospital reusenc per centrar-se en les negociacions amb el sindicat de Metges de Catalunya.

Un cop superades aquestes negociacions que, precisament, han conclòs amb èxit aquest dijous al vespre, una de les prioritats del CAT Salut serà solucionar la situació del Sant Joan.

Convé recordar que el 31 de desembre és la data límit per resoldre la causa de dissolució del centre sanitari originada pel dèficit de 3'2 milions d'euros que va registrar el tancament de l'exercici 2017. Una situació que, fins ara, s'havia d'arreglar amb la venda de l'Hospital de Móra al Cat Salut. Operació que encara no està tancada.

Més enllà d'aquesta problemàtica, també caldrà solventar els problemes econòmics de l'Hospital Sant Joan. Segons va avançar Noemí Llauradó, presidenta del Grup Salut, en una entrevista a Canal Reus, el centre sanitari reusenc tancarà els números d'aquest 2018 amb un dèficit d'uns 6 milions d'euros.

En aquest sentit, l'alcalde Carles Pellicer va explicar que els propers dies hi haurà novetats pel que fa a l'Hospital Sant Joan.

D'aquesta manera, el mes de desembre esdevé clau en el futur de l'Hospital Sant Joan de Reus que, a 31 dies d'acabar l'any encara té molts fronts oberts per garantir la seva viabilitat futura.

Paraules clau:

Notícies relacionades