Back to top

La venda d'entrades per la Supercopa, a bon ritme

Ja s'han venut més de 700 entrades, i s'espera que hi hagi un increment final amb les compres d'última hora.

Reus, Barça, Liceo i Calafell competiran aquest cap de setmana pel primer títol del curs: la Supercopa que es disputarà al pavelló Olímpic de Reus. El primer duel enfrontarà els blaugrana i els del Baix Penedès (12 h), mentre que la segona semifinal la jugaran els de Jordi Garcia contra el conjunt gallec. Els guanyadors jugaran la final el diumenge al migdia (12 h). 

Ara mateix ja s'han venut més de 700 entrades pel torneig, bona part de les quals les han adquirit aficionats del Reus. El que més s'ha venut és l'abonament, que inclou les dues semifinals i la final per 16 €. De fet, demà és l'últim dia per adquirir aquest paquet d'entrades. Qui compri les entrades a última hora, haurà de pagar 15 € per les semifinals de dissabte i 15 € més per la final de diumenge. Les entrades es poden comprar a la recepció del Reus Deportiu o aquí

S'obrirà tot el pavelló?

En les pròximes hores el club decidirà, conjuntament amb els cossos de seguretat, si només s'obre un lateral de l'Olímpic i els dos gols o si s'obre tot l'equipament. Una decisió que també es prendrà en funció de les entrades d'última hora que es venguin.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades