Back to top

A la venda els abonaments del Teatre Fortuny

Existeixen dues modalitats d'abonament: 20% de descompte pels 7 espectacles d'abonament o un 10% de descompte en adquirir les localitats corresponents a 3 espectacles a escollir d'entre els espectacles d'abonament

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha posat a la venda els abonaments per a la nova temporada de programació, la que correspon al 4rt trimestre de 2021. 

Els espectacles inclosos a l'abonament són l'actuació de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Filumena Marturano, Il Barbiere di Siviglia, 53 diumenges, El gran comediant, El llac dels cignes i la Filla del Mar.

Consulta la programació sencera

Actualment, existeixen dues modalitats d'abonament: 20% de descompte per a la totalitat dels 7 espectacles d'abonament amb prioritat en la reserva de localitats o bé amb un 10% de descompte en adquirir les localitats corresponents a 3 espectacles a escollir d'entre els espectacles d'abonament.

Totes les persones interessades poden abonar-se fins al dia 15 de setembre de 2021 a la taquilla del teatre o bé al telèfon 977 010 659. A partir del dia 20 de setembre de 2021 començarà la venda de localitats pel públic en general al web o bé directament a la taquilla del teatre.

Paraules clau:

Notícies relacionades