Back to top

La venda de petards se salva a l'últim moment

Les expectatives dels negocis de pirotècnia eren mínimes a principis de la setmana passada però el nombre de compradors ha anat incrementant considerablement fins al punt de preveure unes vendes similars a les de l'any anterior.
Petards

La revetlla de Sant Joan serà un pèl diferent de les viscudes amb anterioritat on la prudència i la responsabilitat haurien de ser els protagonistes de la jornada.

Fogueres prohibides i algunes platges tancades. Malgrat tot, la venda de petards s'ha mantingut respecte als altres anys. De fet, inicialment, les botigues de pirotècnia preveien un any molt fluix amb unes vendes mínimes però durant el cap de setmana previ a la revetlla, les vendes s'han anat animant. En aquest sentit, asseguren que aquestes s'igualarien a les de l'any anterior.

Petards més venuts

Els petards més populars segueixen sent les bateries, els trons i els voladors mentre que els packs preparats també han guanyat molt de protagonisme aquest Sant Joan. Productes estrella per als més menuts com el 'perro cagón' i la 'gallina turuleca' segueixen a primera línia de vendes. Uns petards que mantindran l'essència de la revetlla tot i les circumstàncies.

Evitar accidents

Els botiguers alerten de la importància de ser responsables amb la manipulació dels petards per evitar accidents i aconsellen estar atents a les recomanacions dels fabricants per fer petar només aquells coets inscrits en cada categoria.

Petards

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades