Back to top

La Víbria de Reus ja té la seva figura de xocolata

Com ja és tradició, la Pastisseria Huguet prepara una figura de xocolata representant un dels elements del seguici festiu. Aquest 2023 ha estat el torn de la Víbria

Una setmana santa més, el Forn Huguet escalfa la xocolata per fer una nova figura del seguici festiu reusenc. Des del 2009 que s'estrena, any rere any, un element nou, i enguany ha estat el torn de la Víbria. De fet, es tracta de l'última figura del bestiari que faltava per fer i l'han anat endarrerint perquè era la més complicada d'elaborar.

Com cada any, en aquesta elaboració hi ha participat Manel Llaurador, escultor encarregat de crear el motlle per a donar forma a la xocolata. Quasi un any ha tardat a elaborar-la, tot plegat després de comunicar-los-hi a alguns membres de la Colla de la Víbria per Sant Pere.

víbria forn huguet

La Víbria arriba després de l'Índia que es va presentar l'any 2022, o altres com la Mulassa, el Lleó o el Carrasclet. I així, fins a una quinzena de figures que al llarg dels anys ha acabat convertint aquesta elaboració en una tradició reusenca.

Paraules clau:

Notícies relacionades