Back to top

La víctima d'una pallissa en una pastisseria de Riudoms, fill de l'alcaldessa de Riudecols

L'alcaldessa ha denunciat el cas a través de les xarxes socials. Els fets van saltar als mitjans de comunicació quan van ocórrer, ara fa un mes, per la l'anomenada del local, molt reconeguda en el sector.

"El meu fill va patir una agressió de violència física al treball", denuncia Beatriz Mayordomo, alcaldessa de Riudecols a través del seu compte de Facebook. Segons assegura, el seu fill és la víctima de l'agressió que va tenir lloc a la pastisseria Xocosave de Riudoms, suposadament a mans del propietari del local. 

Mayordomo ha fet públic que la víctima de l'agressió va ser el seu fill un mes després dels fets. Confia en el fet que la justícia condemni l'agressor però ha volgut compartir-ho a les xarxes denunciant que "ningú es mereix ser maltractat amb tant d'odi pel seu cap, ningú". 

El cas va transcendir a nivell estatal perquè la pastisseria riudomenca és molt coneguda en el sector. Diversos mitjans de comunicació se'n van fer ressò, perquè segons les cròniques i el relat de la denúncia es tractava d'una agressió que ara la mare de la víctima considera "greu". 

Lesions greus

L'alcaldessa diu que el seu fill es troba ara mateix "postrat al sofà, dormint al sofà, menjant al sofà, en repòs absolut, angoixat, com a mínim fins al mes de desembre". Mayordomo demana que es comparteixi la informació a través de les xarxes socials i assegura que la justícia "ja va dictaminar en una primera vista i ens va donar la raó". Insisteix que res justifica l'agressió que va patir el seu fill. 

Paraules clau:

Notícies relacionades