Back to top

La votació transcorre amb normalitat als centres cambrilencs

Les sensacions entre els votants són, en general, positives davant el fet que aquestes eleccions es produeixin entre setmana i no en diumenge. 21.563 persones estan cridades a votar al municipi.
Una persona introdueix un vot en una urna a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

La calma ha inundat els col·legis electorals a Cambrils, en una jornada d'ambient distès i caracteritzat per una absoluta normalitat. A banda del pic de participació registrat a primera hora del matí, a causa que aquestes eleccions coincideixen amb un dia laborable, el degoteig de votants ha estat constant i l'activitat a les meses, pràcticament, no ha parat ni un moment.

Una jornada que, segons alguns dels veïns i les veïnes que s'han apropat al seu centre electoral, s'espera que destaqui per una major participació que la del setembre del 2015. I és que, el fet que la data establerta caigui entre setmana podria moure més persones. "M'estimo més que sigui en dia laborable perquè hi ha més moviment i la gent té permís a la feina per a votar", explica Quique Torremocha, un dels votants de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. "Només hem trigat dos minuts a votar i recollir el justificant", reitera.

Un total de 21.563 persones estan cridades a votar aquest 21 de desembre al municipi cambrilenc. El que suposa un augment de 245 votants respecte el setembre del 2015. Aleshores, la coalició de Junts pel Sí va guanyar a la localitat amb més de 5.682 vots, seguida de Ciutadans, que en va obtenir 4.251.

Paraules clau:

Notícies relacionades