Back to top

Un laboratori d'innovació i la implantació del 5G, punts clau del futur de REDESSA

REDESSA, l'empresa que s'encarrega del desenvolupament econòmic i empresarial a Reus, ha presentat fins a vuit eixos estratègics per seguir en el seu futur més immediat.

Fomentar el creixement econòmic al territori. Aquest és el punt de partida en el qual treballa REDESSA, que ha presentat vuit eixos estratègics amb aquest objectiu. Entre d'altres, destaca la creació de l'Innolab, un laboratori d'innovació on es desenvoluparan estratègies i mètodes que fomentin la transformació i la competitivitat de les empreses; i la implantació del 5G.  

Els vuit eixos estratègics

  1. Promoure la innovació en les empreses, especialment les vinculades als dos sectors estratègics de la ciutat i de la Catalunya Sud: TIC i agroalimentari.
  2. Treballar pel creixement del Parc Tecnològic del Tecnoparc i el desenvolupament d'un hub centrat en l'àmbit tecnològic i de nutrició (aposta per continuar amb la Incubadora TIC i implantar el 5G).
  3. Promoure el creixement de les empreses instal·lades als centres de REDESSA.
  4. Fomentar els esdeveniments a mida de les empreses.
  5. Apostar per fires que generin impacte econòmic i social.
  6. Establir serveis de softlanding per les empreses que es vulguin instal·lar a la ciutat.
  7. Augmentar el parc d'habitatge social a la ciutat.
  8. Implantar nous projectes sobre terrenys i immobles de REDESSA que ajudin a desenvolupar el teixit social i empresarial de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades