Back to top

L''Accents' més plural arriba amb una trentena de propostes musicals

La novena edició del certamen que promou la cançó de cantautor ofereix una selecció d'artistes dels Països Catalans i també internacionals amb les darreres novetats de la música creada al nostre territori.

La novena edició del Festival Accents arriba aquest octubre amb alguns dels noms més actuals de la música del territori englobada dins dels paràmetres del pop, el rock, el folk o el flamenc, que torna per tercer any consecutiu amb el cicle monogràfic Som flamencs. D'aquesta manera, del 7 d'octubre al 17 de desembre hi haurà un total de 26 concerts a Reus i a sis subseus del festival al Baix Camp i Tarragonès, entre les que es troben El Morell, La Selva del Camp o Mont-roig del Camp. Tot plegat sota la direcció d'Isaac Albesa.

En aquesta edició hi haurà actuacions de formacions tan importants com Sopa de Cabra, Els Pets, Joan Dausà, Mishima, La Habitación Roja o l'australià Hugo Race, al costat de propostes més innovadores com són Maria Jaume, Algo, Mireia Vives i Borja Penalba o el grup reusenc Koeman. El reusenc Fito Luri serà l'encarregat d'inaugurar el festival el 8 d'octubre al Teatre Fortuny.

Consulta la programació sencera

El festival també compta enguany amb una vessant solidària. De la mà de la Fundació La Caixa i la Fundació Privada Reddis, el Toubab actuarà a espais com el Centre Social El Roser o la presó de Mas d'Enric per apropar la cultura a col·lectius en risc d'exclusió social. 

Les entrades i la programació completa es poden consultar a la pàgina web festivalaccents.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades