Back to top

L'accés al finançament, la clau de la segona edició de la incubadora TIC de REDESSA

El període de captació de projectes finalitza el 15 de febrer i 12 startups ja han sol·licitat accedir-hi.

REDESSA torna a obrir les portes a les empreses de nova creació que vulguin desenvolupar-se a la incubadora TIC. Es tracta de la segona edició d'aquest programa que ajuda a créixer a startups de base tecnològica. Per participar-hi cal apuntar-se abans del 15 de febrer i tenir uns requisits tècnics determinats. Es farà una selecció en la qual es valoraran els projectes vinculats a sectors estratègics de la Catalunya Sud, com l'alimentació i la nutrició, el turisme i les noves tecnologies. 

En aquesta segona edició s'ha duplicat el pressupost no per incrementar el nombre d'empreses que es desenvolupin a la incubadora sinó per garantir més serveis i oportunitats. Entre elles, l'accés al finançament i també les metodologies àgils, que han d'ajudar a destriar propostes i a dirigir el negoci. El programa es tancarà amb un DemoDay que ha de permetre presentar els projectes de forma definitiva. 

Retenció del talent

Segons ha explicat la consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, "REDESSA manté l'esperit de liderar la creació i captació de talent" i per això mateix espera que el suport a aquestes startups permeti retenir, també, aquest talent. 

Les empreses seleccionades començaran el procés d’incubació. Se’ls assignarà un mentor que els ajudarà en el disseny de la seva estratègia de sortida al mercat i gaudiran d’un espai de treball en un ecosistema emprenedor, al coworking ubicat al centre d’empreses de REDESSA Tecno. Els mentors s’assignaran en funció de la tipologia de projectes incubats i de les necessitats que es detectin, així com del grau d’evolució en què es trobin.

Paraules clau:

Notícies relacionades