Back to top

L'advocat del pistoler de Tarragona demana la seva llibertat abans de rebre l'eutanàsia

L'advocat de Sabau ha sol·licitat al Jutjat d'Instrucció número 5 de Tarragona la seva llibertat sense fiança, una setmana abans de practicar-li l'eutanàsia.

Eugen Marin Sabau, l'exvigilant de seguretat que va disparar contra els seus companys de treball ha demanat amb el seu advocat la llibertat sense fiança, quan només li falta una setmana per rebre l'eutanàsia, el pròxim dimarts dia 23 d'agost.

Actualment, Sabau es troba ingressat en un mòdul penitenciari de l'Hospital de Terrassa, on les visites dels familiars es troben restringides. És per això que el seu advocat, Gerard Amigó, argumenta que ha demanat la llibertat pel seu client, per tal que pugui acomiadar-se dels seus familiars abans de morir. Si la jutge accepta la seva llibertat, podrà ser traslladat a un hospital ordinari, on podrà rebre visites de la seva germana quan vulgui.

Amigó ha afirmat que és l'únic que demanen, després d'estar acusat d'homicidi en grau de temptativa. L'advocat considera que la magistrada ho hauria d'acceptar perquè es tracta d'un tema moral. A més, no existeix el risc a fuga i no hi ha possibilitat de destrucció de proves, ja que els informes es troben tots elaborats. 

Paraules clau:

Notícies relacionades