Back to top

L'Aeroport preveu més de 73.000 passatgers a l'operació sortida

El dia amb una major afluència de passatgers serà avui dimarts amb un total de 62 vols previstos, seguidament del proper dissabte 3 d'agost. Es preveu que les xifres de passatgers superin les de l'any passat i siguin un reclam per a més companyies l'any vinent.
L'Aeroport de Reus preveu més de 73.000 passatgers a l'operació sortida

L'Aeroport de Reus es despertava amb unes cues poc habituals i un trànsit constant de viatgers. L'operació sortida del mes d'agost ha intensificat la seva activitat, amb més de 73.000 places en 396 vols programats per a aquests dies, des del passat divendres al proper dilluns 5 d'agost. Una activitat intensa per a un aeroport petit que ha sorprès alguns usuaris.

Avui dimarts és el dia que es preveu més afluència de passatgers aquí a l'aeroport de Reus. Concretament, amb més d'11.000 seients en 62 vols previstos. Avions amb destinacions com Londres, Frankfurt o Dublín, són els que s'ha pogut veure com s'enlairaven aquest matí.

Tot i això, la novetat d'aquest any ha estat la connexió Reus-Gdansk (Polònia), que va estrenar Ryanair el passat mes d'abril, i que programa dos vols a la setmana. Pel que fa a companyies, qui segueix aplegant més vols a l'aeroport és Ryanair, amb més del 30% dels passatgers totals, seguida de Jet2.com i easyJet. En total, 29 rutes que van aconseguir arribar a més d'un milió de viatgers l'any passat. Es preveu que aquestes xifres de passatgers superin les de l'any anterior i suposin un efecte crida per a un major nombre de companyies de cara a la propera temporada.

Paraules clau: