Back to top

L'Aeroport de Reus connectarà amb les Illes Canàries a partir d'aquest estiu

La companyia Binter ha anunciat aquest dimarts una ruta que unirà la infraestructura del Baix Camp amb l'arxipèlag canari.

L'Aeroport de Reus enllaçarà a partir d'aquest estiu amb Gran Canària. Binter, una aerolínia amb més de 30 anys d'història serà l'encarregada d'unir els dos territoris. Aquest dijous, el coordinador general de Binter, Juan Ramsden, ha anunciat les noves destinacions que ofertaran a partir d'aquest estiu, entre les quals hi ha el sud de França i el nord d'Itàlia. "També connectarem amb Tarragona, molt a prop de Barcelona i amb Port Aventura a tocar". D'aquesta manera la companyia canària ha explicat que es connectarà Reus amb l'arxipèlag. 

Dos vols setmanals

Segons informa la pàgina web de la companyia Binter, seran dos vols setmanals els que s'operaran. D'aquesta manera, l'Aeroport de Reus recuperarà vols amb la resta de l'Estat Espanyol. Feia com a mínim 10 anys que les connexions des de l'Aeroport del Baix Camp quedaven exclusivament limitades als vols internacionals. 

Tot plegat després, també, d'un 2020 nefast en termes d'activitat a l'Aeroport de Reus, evidentment, per la situació pandèmica. El mes d'agost, el de més operativitat, el 2020 es va tancar amb només 9.680 passatgers, el que suposava una reducció del 95% respecte el 2019. 

Paraules clau:

Notícies relacionades