Back to top

L'aeroport de Reus, part de la solució a les mancances del Prat

L'enginyer naval Joaquim Coello ha presentat a Reus la proposta per construir la nova pista de l'aeroport de Barcelona al mar, on s'ha centrat en el futur de l'aeroport de Reus i el paper jugaria en la nova infraestructura.

Construir una nova pista de 3.500 metres de llargada a un quilòmetre i mig del Delta del Llobregat. Aquesta és part de la proposta del reconegut enginyer naval Joaquim Coello, per cobrir les mancances que té l'aeroport del Prat pel que fa a les connexions intercontinentals. La nova pista tindria un impacte mediambiental i paisatgístic menor que allargar la pista al delta del Llobregat a més a més d'un nul impacte sonor sobre les poblacions veïnes.

Aquesta solució, però no recau només en aquesta nova pista. Desviar passatgers a les pistes de proximitat de Reus i Girona també seria crucial per aconseguir potenciar els vols intercontinentals des de Barcelona.

Per aconseguir una bona connexió entre el Part i Reus també és necessari una bona connexió amb tren d'Alta velocitat entre les dues infraestructures i també augmentar el tràfic de passatgers a l'equipament reusenc per justificar l'activitat comercial de l'aeroport. Tot plegat s'ha presentat en una altra jornada del Vermut Cambra, organitzat per la Cambra de Comerç de Reus.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades