Back to top

L'Aeroport de Reus podria recuperar el tràfic d'abans de la pandèmia

Les màximes autoritats del territori s'han concentrat aquest dimarts al matí a l'Aeroport de Reus en una roda de premsa que ha servit, entre altres coses, per donar a conèixer les previsions que es tenen de cara a aquest estiu.

L'Aeroport de Reus podria recuperar, aquest estiu, el 80% dels vols que tenia abans de la pandèmia. Així ho ha assegurat aquest dimarts al matí secretari d'Infraestructures i Mobilitat en funcions de la Generalitat de Catalunya i portaveu de la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus, Isidre Gavín, en una roda de premsa que ha servit per donat a conèixer la nova connexió amb les Illes Canàries que tindrà l'Aeroport de Reus a partir de l'1 de juliol.

Es tracta de la primera connexió nacional que té l'aeroport reusenc des de fa 10 anys i que s'espera que mogui aquest estiu a més de 20.000 passatgers, segons ha assegurat director de programació, Jonay Lobo. 

Es preveuen 20 destinacions i 80 freqüències per a la temporada d'estiu 

No obstant això, la temporada s'espera que comenci a partir del maig i, en el punt més àlgid de la temporada, l'Aeroport de Reus podria comptar amb una vintena de destinacions. Segons Isidre Gavín, també s'està treballant per tenir connexions amb el Regne Unit, Bèlgica, Rússia i Alemanya. 

Malgrat tot, de moment, totes les operacions resten a l'espera de l'evolució de la pandèmia.

Aeroport de Reus

Clam a la unitat del territori

Un acte que ha estat impulsat i liderat per la Cambra de Comerç de Reus amb un objectiu històric: la unitat territorial. De fet, totes les autoritats que han passat pel micròfon, també han fet seves aquestes paraules.

Malgrat que feia anys que no veiem una concentració d'autoritats com la d'aquest dimarts, ara caldrà veure, si les paraules també es converteixen en fets.

Paraules clau:

Notícies relacionades