Back to top

L’Aeroport de Reus posa en servei part de l’ampliació de la Terminal

S’ha obert la zona de les noves portes d’embarcament 8 i 9
aeroport

L’Aeroport de Reus ha completat la primera fase d’ampliació i remodelació de la Terminal i, coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern, ha posat en funcionament els primers 1.600m2 de les noves instal·lacions. 

D’aquesta manera, s’ha obert la zona de les noves portes d’embarcament 8 i 9, equipades amb tots els serveis necessaris per al seu ús, mentre es prossegueix amb les obres d’ampliació de l’Edifici.

Els passatgers poden accedir als nous espais directament des de l’actual zona de facturació a través d’un corredor habilitat amb una cabina de control de passaports per a les operacions No Schengen.

12 milions d'euros

La finalització de les obres d’ampliació de l’Edifici Terminal, que hauran suposat una inversió de 12 milions d’euros, està prevista per la pròxima primavera de 2020, coincidint amb la nova temporada d’estiu.

Al seu terme, l’Aeroport de Reus haurà ampliat la superfície de les terminals en prop de 4.500m2 i haurà augmentat la seva capacitat fins als 2.560 passatgers per hora, 760 més que en l’actualitat.

Els treballs duts a terme tenen com a objectiu millorar la qualitat de servei al passatger i l'operativitat de l'aeroport, amb garanties per atendre la demanda de trànsit futura. Aquestes actuacions es duen a terme tant en Sortida com Arribades de la Terminal.

Paraules clau:

Notícies relacionades