Back to top

L'Aeroport de Reus preveu recuperar enguany les xifres prepandèmiques

De fet, la primera prova és aquesta setmana santa, on s'espera assolir les dades de fa 3 anys amb 155 operacions previstes.

Recuperar el milió de passatgers que es van assolir l'any 2019, aquest és l'objectiu que preveu assolir enguany l'Aeroport de Reus. La temporada d'estiu que va començar el passat 27 de març i acabarà al mes d'octubre, ofereix 23 destins a 6 països europeus, operats per Ryanair, Jet2 i TUI, les mateixes companyies que ja volaven des de Reus abans de la pandèmia. De fet, de cara a aquesta setmana les dades són molt similars a les de fa tres anys, amb 155 operacions. Els dies més forts són de divendres a diumenge.

Inversió de 20 milions per millores a la seguretat

La mateixa dinàmica és la que es preveu de cara a l'estiu. Tot i que des de l'Aeroport són prudents de cara a factors externs que poden influir, de moment les previsions són molt positives i els seients ofertats estan als mateixos nivells que l'any 2019. Quant a inversions, fins al 2027 hi ha planificada una inversió superior a 20 milions d'euros, per millores a la seguretat.

Paraules clau:

Notícies relacionades