Back to top

L'Aeroport de Reus preveu tancar l'any amb el 10% de viatgers del 2019

El tràfic de mercaderies podria ser una de les opcions de diversificació de les operatives, en un any en el qual la pandèmia acabarà passant factura a la infraestructura.

La pandèmia ha bloquejat molts aeroports d'arreu del món. El trànsit de viatgers s'ha concentrat a les grans capitals i equipaments com el de Reus han quedat absolutament deserts. Tot plegat després que l'Aeroport hagués aconseguit recuperar el milió de passatgers tot i arrossegar una situació limitada per la conjuntura del propi equipament: horaris reduïts i absència de tràfic de mercaderies.

Precisament, després d'haver bolcat esforços en captar el client britànic fins a convertir-lo en el gran capital de l'Aeroport, ara els sindicats consideren que les mercaderies podrien convertir-se en una solució. I és que amb la caiguda dels viatgers i amb el Regne Unit demanant aquest estiu que no es visiti el país, l'operativa ha tocat fons.

Ara bé, el trànsit de mercaderies és un dels pocs que no ha caigut arreu del món. Consideren els treballadors que cal creure en el potencial de l'equipament i apostar per solucions que siguin reals, un cop acabi la crisi sanitària de la COVID. Asseguren que amb un mercat més diversificat s'hagués pogut aguantar l'estocada amb més solvència. 

Paraules clau:

Notícies relacionades