Back to top

L'Aeroport de Reus rebrà més passatgers aquest 2024

L'increment de places de passatgers per part de la companyia Jet2 ja és una realitat, com també el fet que easyJet tornarà a operar des de Reus.

Bones notícies per a l'Aeroport de Reus després dels resultats positius del passat 2023, un any en el qual la infraestructura rebia un total de 1.045.419 viatgers, un 15% més que el 2022. I és que FITUR, la Fira Internacional de Turisme celebrada a Madrid la setmana passada, va servir per a anunciar oficialment que la companyia aèria Jet2, que ja operava des de l'aeroport reusenc, amplia les seves places de passatgers per aquest 2024. Concretament, es donarà un increment de 20.000 viatgers.

Segons sembla, la cita a Madrid va ser molt fructífera per al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, una institució que també va recordar la recuperació de l'aerolínia easyJet, a Reus, que es va anunciar ara fa uns mesos. Les dues noves rutes que oferirà aquesta empresa tindran dos vols setmanals d'anada i tornada a Londres Luton i Manchester que operaran cada dimarts i dissabte.

Aquests anuncis oficials pronostiquen unes xifres molt positives per al 2024. Una sensació que concorda amb la ja expressada des de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, que el 2023 va rebre més visitants que el 2019, el darrer any bo prepandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades