Back to top

L’Aeroport de Reus, reconegut amb una distinció internacional

El Consell Internacional d'Aeroports (ACI) ha atorgat el reconeixement “The Voice of the Costumer” a l'aeroport reusenc

El Consell Internacional d'Aeroports (ACI) ha reconegut l'esforç realitzat per l'aeroport de Reus com a aeroport amb més de 100.000 passatgers anuals adscrit al programa d'enquestes Airport Service Quality (ASQ) que durant l'any 2021 ha continuat demanant l'opinió dels passatgers mitjançant les enquestes del programa ASQ, malgrat les dificultats addicionals que ha suposat la pandèmia.

'The Voice of the Customer' destaca la tasca d'escolta activa duta a terme a un total de 33 aeroports de la xarxa d'Aena. A Coruña, Adolfo Suárez Madrid-Barajas, Alicante-Elche Miguel Hernández, Almería, Asturias, Bilbao, César Manrique-Lanzarote, El Hierro, Federico García Lorca Granada-Jaén, Fuerteventura, Girona-Costa Brava, Gran Canaria, Ibiza, Internacional Región de Murcia, Jerez, Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, La Palma, Málaga-Costa del Sol, Melilla, Menorca, Palma de Mallorca, Pamplona, San Sebastián, Santiago-Rosalía de Castro, Seve Ballesteros- Santander, Sevilla, Tenerife Norte-Ciudad de La Laguna, Tenerife Sur, Valencia, Valladolid, Vigo i Zaragoza completen la llista de premiats per part d'Aena.

ACI va posar en marxa aquesta iniciativa el 2020, amb el propòsit de reconèixer aquells aeroports que han seguit donant prioritat a l'opinió dels passatgers i que han mantingut el compromís d'escoltar les seves opinions i suggeriments durant la pandèmia de COVID- 19.

Les enquestes ASQ es fan directament als passatgers i responen a uns qüestionaris en què es valoren, entre altres qüestions, les instal·lacions, el servei al client, la seguretat o la consciència ambiental. 

Paraules clau:

Notícies relacionades