Back to top

L'Aeroport de Reus recupera el 90% de les places del 2019

La Costa Daurada preveu que aquest 2022 sigui l'any de la recuperació, tot i que sense assolir encara les xifres prepandèmiques.

Després de les dues temporades turístiques més complicades de la història i ara que sembla que la pandèmia ha afluixat considerablement, el sector turístic de la Costa Daurada preveu que aquest 2022 sigui l'any de la recuperació, tot i que sense assolir encara les xifres prepandèmiques.

Un clar exemple d'aquestes bones previsions és que l'Aeroport de Reus recupera enguany el 90% del volum de places que oferia l'any 2019 amb arribada i sortida des de la capital del Baix Camp, superant un total d'un milió de places ofertades.

L'Aeroport comptarà amb un total de 23 de rutes que connectaran amb Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda, Bèlgica, Països Baixos, Polònia i Palma de Mallorca. Regne Unit és el mercat que disposa de més rutes, vols i places, i concretament representa un 62% del total de places que s'oferten des de Reus, mentre que Irlanda és el destí que més places ha augmentat respecte fa dos anys. Des de la FEHT valoren molt positivament que els teleoperadors hagin apostat fort per la Costa Daurada.

Encara és un 10% inferior a l'any 2019

Tot i això, l'oferta de places a l'Aeroport aquest 2022 és un 10% inferior a l'any 2019, ja que a la pandèmia també se li ha sumat la situació econòmica d'algunes companyies com la britànica Thomas Cook que va fer fallida a finals del 2019 o altres com Easyjet que han hagut de redimensionar les operatives.

Paraules clau:

Notícies relacionades