Back to top

L'Aeroport de Reus tindrà vols amb una nova ciutat

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona confirma les bones perspectives pel que fa a la recuperació del mercat internacional durant la primera jornada de la Fira Internacional de Turisme a Madrid, FITUR.

Bones perspectives sobre l’arribada del turisme britànic a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre aquesta temporada. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona així ho ha pogut confirmar amb les reunions en què ha participat durant la primera jornada de promoció i treball a la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR.

Nou vol amb el Regne Unit

Concretament, amb les que ha mantingut amb les companyies JET2 i TUI, durant les quals s’ha anunciat l’obertura d’un nou vol que connectarà Reus i Bristol i s’han donat a conèixer dades positives pel que fa a les reserves anticipades per als propers mesos. En concret, la companyia JET2 ha anunciat que aquesta temporada augmentarà les places ofertades en un 5% respecte el 2019 amb l’obertura d’una nova línia Reus-Bristol. A més, ha assegurat que ha venut ja el 30% del total de vols del mes d’abril, quan començarà a operar a l’aeroport de Reus.

TUI també farà créixer el nombre de places per al mercat britànic amb destinació a l’aeroport de Reus en un 14% respecte el 2019 i també ha confirmat que ja han venut el 31% de les places que oferten entre el maig i l’octubre. El sector considera que aquestes xifres de reserves anticipades són molt significatives ja que la tendència actualment era reservar a darrera hora.


📲  NOVETAT Vols denunciar algun tema del teu barri? Tens fotos o vídeos que creus que poden ser notícia? DEMANA ACCÉS AL NOU GRUP DE FACEBOOK CLICANT AQUÍ


La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha valorat molt positivament aquestes dades. "Esperem que la feina realitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona durant aquests temps complicats doni fruits, tal i com apunten aquestes bones perspectives que hem confirmat avui a FITUR. L'esforç dels ens públics i privats de promoció de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre continua sumant per fer possible la recuperació del sector turístic, que incideix de manera més que notable en el conjunt del PIB del país", ha assegurat.

Les reunions mantingudes durant aquesta primera jornada també han posat de manifest bones perspectives pel que fa al turisme europeu, com el francès i el belga, que també podrien començar a recuperar nivells prepandèmics. A més, es confia en la fidelització del turisme estatal i català, un altre dels objectius del Patronat de Turisme de la Diputació per aquest exercici. 

Paraules clau:

Notícies relacionades