Back to top

L'Agència Tributària de Catalunya recapta 50,2 milions

L'Agència Tributària de Catalunya a la demarcació de Tarragona ha recaptat fins a 50,2 milions d'euros, des de la seva posada en marxa, el setembre del 2017. Unes xifres que s'han conegut aquest matí, en el marc de la segona campanya de la renda que es posa en marxa aquest maig.
Oficina de Reus de l'Agència Tributària de Catalunya.

L'Agència Tributària de Catalunya ha encetat la segona campanya de la renda. Un servei d'assistència personalitzada que busca ajudar als ciutadans a elaborar la seva declaració de renda i patrimoni del 2018. Una funció que aquesta institució exerceix i, des de la seva posada en marxa al territori, la tardor del 2017, ja ha permès recaptar 50,2 milions d'euros a la demarcació de Tarragona. Es va atendre prop de 1.900 persones.

La sol·licitud per ser atès a les oficines de l'Agència Tributària de Catalunya entre el 14 de maig i l'1 de juliol, es pot reservar a partir del 9 de maig. En el marc d'una visita a l'oficina reusenca, la secretària d'Hisenda de la Generalitat, Marta Espasa, espera 'poder augmentar el nombre de persones ateses'. 

Paraules clau: