Back to top

L'agost arriba sense sorpreses per als hotelers

La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, assegura que "el volum de reserves no ha decaigut i s'ha frenat el volum de cancel·lacions que es van multiplicar amb l'arribada de la cinquena onada".

El sector turístic confia en les reserves d'última hora i en el client de proximitat per encarar el mes d'agost. Així ho explica la presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la demarcació de Tarragona, Berta Cabré. "Arrenca la part més forta de l'estiu sense sorpreses, tenim una ocupació que es va incrementant de manera discreta" explica.

Pel que fa a l'arribada del turisme internacional, Cabré recorda que "el 50% dels visitants de la demarcació acostumen a ser internacionals i haurem d'esperar al 2022 i 2023 per tenir aquestes xifres". No obstant això, destaca que ja s'està notant l'arribada del turista francès o holandès en vehicle.

Adaptar-se a les reserves d'última hora

Cabré reconeix que les reserves continuen la tònica del darrer any i mig. Principalment compten amb reserves d'última hora i assegura que "ja ens hi hem acostumat". Per aquest motiu, des del sector de la Costa Daurada confien que les reserves aniran en augment, sobretot gràcies al turista català i espanyol.

A la vegada, des de la FEHT expliquen que les cancel·lacions internacional s'han frenat. Es van accelerar amb l'explosió de la cinquena onada de la covid-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades