Back to top

L'aigua potable arriba al Castell d'Escornalbou

Amb la festa #EscornalbouReneix s'ha celebrat una nova etapa d'aquest indret i el seu entorn, simbolitzat pel proveïment d'aigua, així com altres actuacions de millora.
L'aigua potable arriba al Castell d'Escornalbou

Veïns dels municipis de l'Argentera, Colldejou, Duesaigües, Pradell de la Teixeta, Riudecanyes, La Torre de Fontaubella i Vilanova d'Escornalbou s'han aplegat aquesta tarda de dissabte al Castell Monestir d'Escornalbou per a donar la benvinguda a l'aigua potable en aquest indret de gran valor patrimonial. Aquest fet simbolitza el tret de sortida a un seguit d'actuacions liderades per la Diputació de Tarragona, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional. La millora dels senders de la Baronia d'Escornalbou, la restauració puntual d'elements de patrimoni arquitectònic del monestir o l'adequació del castell per a usos culturals són algunes de les accions que s'inclouen en el projecte.

Sota el lema #EscornalbouReneix, s'ha celebrat una jornada festiva pensada per reforçar el sentiment de pertinença a la baronia entre els veïns dels set municipis que en formen part. Durant la celebració els visitants han pogut conèixer les millores a l'Hort dels Frares i les personalitats dels pobles de la baronia han inaugurat la font que simbolitza l'arriba de l'aigua potable al castell, on han omplert diversos cantis. Per finalitzar la celebració, els elements festius dels pobles que conformen aquest indret, han fet una ballada per a tots els assistents.

L'aigua potable arriba al Castell d'Escornalbou cantis d'aigua


DIES VIP