Back to top

L'Ajuntament adapta el carril bici de l'avinguda de Falset

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana ha iniciat aquesta setmana els treballs d’adaptació del carril bici de l’avinguda de Falset als requeriments del Pla Específic de la Bicicleta, redactat recentment per l’Ajuntament de Reus.
L'Ajuntament adapta el carril bici de l'avinguda de Falset

El nou disseny separa els dos carrils reservats a les bicicletes, un de cada sentit de la marxa, i els situa a banda i banda dels carrils destinats als cotxes. L’objectiu és millorar encara més la fluïdesa del trànsit.

Marc Arza, regidor d’Urbanisme, afirma que "amb la solució implantada fins ara ja havíem aconseguit l’objectiu de pacificar el trànist. Ara, amb el nou disseny, millorarem encara més la mobilitat i la fluïdesa del trànsit, introduïnt els criteris del Pla de la Bicicleta que hem aprovat i que ens recomana la segregació de carrils. Per nosaltres, l’avinguda de Falset ha estat un aprenentatge, que ens demostra que la convivència entre el cotxe i la bicicleta és perfectament possible".

Els treballs de retirada de la pintura actual i repintat del nou traçat dels carrils tenen una durada prevista d’un tres mesos. La Guàrdia Urbana no preveu afectacions al trànist remarcables, i la intenció és fer el gruix dels treballs en horari nocturn.