Back to top

L'Ajuntament anuncia la remodelació de la font de la Boca de la Mina

A dos mesos i escaig de la finalització de la remodelació del passeig de la Boca de la Mina, l'Ajuntament ha anunciat aquest dijous que també arranjarà la font per adequar-la a la nova imatge de la zona.

L'Ajuntament de Reus arranjarà i adequarà la Boca de la Mina un cop s'acabin les obres de remodelació del passeig. A hores d'ara s'està enllestint els treballs i la idea és que tot plegat s'acabi a finals de maig o principis de juny. 

Un cop s'acabin les obres del passeig de la Boca de la Mina, l'Ajuntament de Reus també arreglarà la Boca de la Mina pròpiament dita. Estem parlant d'un dels elements més importants de tota la zona. Com que el passeig busca reflectir la imatge modernista dels seus inicis, amb el maó com a principal material protagonista, la Boca de la Mina també comptarà amb aquesta estètica. 

De moment no hi ha ni pressupost ni calendari per aquest projecte que va en paral·lel a la remodelació del passeig.

Un projecte de mandat

Passeig de la Boca de la Mina

Aquestes obres del passeig podrien enllestir-se en poc més de dos mesos, segons han explicat aquest dijous els responsables del govern municipal. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer assegura que es tracta d'un dels grans projectes d'aquest mandat i també dels anteriors. "Espero que tothom cuidi aquest passeig perquè forma part del jardí de la ciutat". Ha destacat l'enorme esforç per poder tirar endavant les obres i ha felicitat a tots els implicats. 

La regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Marina Berasategui, també aplaudeix la feina dels tècnics. Afegeix que "tot el passeig estarà ple de panells informatius per tal que la gent pugui entendre la història i el context del passeig de la Boca de la Mina". 

El Passeig de la Boca de la Mina també comptarà amb una gran plaça davant l'escola Mowgli que anirà acompanyada del parc de les olors i d'un jardí botànic. Segons Berasategui, "la idea és donar a conèixer plantes autòctones i al·lòctones" i nodrir de color un espai que està cridat a ser una zona d'esbarjo. Més encara del que ho era fins ara.

Les obres de la Boca de la Mina hauran costat un total de 2 milions d'euros. Bona part del finançament ha anat a càrrec dels fons europeus. La resta, ha estat inversió municipal. 

Paraules clau:

Notícies relacionades